Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • www.shakirainfo.net

    www.shakirainfo.net

    avatar

    03.12.2005. (16:23)    -   -   -   -  

  • sport billy

    Ipak mi najviše leži iz perspktive trejdera!Koga briga za ostale?Neka rade svoj posao,a ono malo što je za nas bitno lako možemo pronaći u "gotovom" instant obliku.

    avatar

    03.12.2005. (19:26)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Optionmaster,oduševljen sam sa novim "alatom" incredible charts PRO...ima čak i opciju pretraživanja po kriterijima.Posebno me se dojmio MACD koji kod nekih dionica 99% uspješno relativno kratkoročno predviđa uz kombinaciju sa volumenom.

    avatar

    04.12.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Posebno mi je zanimljiv PFE koji bi do jan. mogao potegnuti preko 23,ako bude "volumena",a kratkoročno preko 22?

    avatar

    04.12.2005. (00:55)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Ti si odusevljen alatom a ja tvojim novim blogom! Kakvo olaksanje da konacno netko krene ovim putem i pomogne mi da malo upoznamo sve sa tom tematikom i prodrmamo ustaljeni zrak tamo! Ma suze mi naviru na oci Felix! Super super super! Moj PRVI CILJ HK-a mi je ostvaren kad sam ovo vidio! Ne zaboravimo ni Cartmana i njegov doprinos nasoj "stvari"! Nije vazno ako trejdamo razne instrumente ili se ne slazemo uvijek u pogledima na market i sl vazno je da svi guramo u istom smjeru (popularizacija trejdanja/ investiranja u Hrv)! Sto se tice PFE ja sam se (sjeces se ) na njemu opekao i tu budi oprezan jer je uz tehnicki izgled grafa vazni i fundamentalni pokazatelji u Makretu a "Farmaceutikals" nisu bas omiljeni nekako u zadnje vrijeme (ocekuje se da ce dogoditi nesto slicno kao u Kanadi tj da ce ljekovi za stare, siromasne i one koje pokriva tzv MEDICARE biti pokriti samo kao GENERIC ljekovi ne kao poznata imena.. drigim rijecima umjesto Pepcid AC za kiselinu u zelucu dobio bi genericki Famotidin i sve tako, sto bi ostetilo velike Farmaceutikale koji imaju poznate pantente na SKUPE originale).. Anyway mali pokreti simo-tamo cisto tehnicke prirode su uvijek moguci bez obzira na sve! Puno uspjeha PODRUZNICI!!! PS Kako bi bilo da joj promijenis ime u nesto drugo od Hardcore Kladjenja (samo sugestija)!>??

    avatar

    04.12.2005. (03:12)    -   -   -   -  

  • pero

    http://www.thestreet.com/comment/wrongtactics/23261.html -clanak od cramera iz daleke 97',ako stignes procitaj ga...zanimljiv mi je iz jedne stvari sto cramer vidi putove deep ind the money kao najbolju soluciju a one atm kao najgoru...mozes prokomentirati

    avatar

    04.12.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • Bijeli_Miš

    Nebi htio pisati u komentare ono što tu ne pripada, ali kako je Felix otvorio blog o TA, a ta mi je tema zanimljiva, međutim nemogu komentirati, ovdje ostavljam komentar u nadi da će se omogućiti komentiranje i neregistriranim.(jer koliko znam već duže nije bilo nikakvih komija po HK, a oni ionako imaju blogove)Daklem:) Blog ot TA?Odlično! Ja osobno uopćem više ne trejdam(demo) bez candlestickova, posebno su na forexu korisni morning i evening starovi.Površno sam pogledao blog, pa sam primjetio da si pisao o MACD-u, pa neznam jesi li spomenuo macd histogram, koji je grafički mnogo privlačniji, nego klasični macd. E kad već spominješ MACD, možda si prvo trebao objasniti Moving averages(simple, exponetial, weighted), te njihove crossovere. Do čitanja! Još jednom ispričavam se na disturbciji.

    avatar

    04.12.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Bijeli Mišu...hvala na sugestijama,popraviti ću koliko mogu.Moram priznati da sam preuranio sa unosima o macdu.Krenuo sam od sredine umjesto početka što ću ispraviti...više o macdu i ostalome kada dođe na red...Osim toga ne zamjerite na ponekad pogrešnom prijevodu jer je puno toga i za mene novo,pa mi baš ne"legne",a u skladu s tim su i prijevodi.Posebno me se dojmio ovaj zadnji post ovdje na HK.Koliko vidim bilo bi idealno objediniti sve perspektive(barem okvirno) s naglaskom na zadnju prilikom trejdanja.Ujedno se iz njega vidi koliko je zahtjevna anliza marketa i priprema za trejd,a TA je samo mali dio(ali važan) u svemu.Ipak bez f.a. ne ide makar se možemo ograničiti samo na aktualne dijelove.Pozdrav

    avatar

    05.12.2005. (03:33)    -   -   -   -  

  • LisaGoldperty

    Do you like me?
    Do you like Pseudovent
    It is more effectly Guaifenex
    The biggest financial years as managed
    Vistaril.
    Medicare reimbursement rates to
    Guaifenex in doctors practice expenses.
    Their product based on aggressive defenses recognize the
    Pseudovent
    or another Guaifenex
    Teams failed by standard practice, something was .
    And other way Vistaril.
    See you!

    avatar

    18.02.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...